середу, 27 листопада 2019 р.

Про результати конкурсу "Учитель року-2020" в номінації "Початкові класи"



21 листопада 2019 року на базі Садківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кременчуцької районної ради відбувся І тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» в номінації «Початкова освіта»
У конкурсі взяли участь 5 вчителів початкових класів Кременчуцької районної ради та Пришибської і Новознам’янської об’єднаних територіальних громад, а саме:
-          Галата Тетяна Василівна, учитель ОЗ «Пришибський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Пришибської сільської ради
-          Сирота Оксана Миколаївна, учитель Садківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кременчуцької районної ради
-          Крошка Ольга Миколаївна, учитель Білецьківського НВК Кременчуцької районної ради
-          Магда Тетяна Володимирівна, учитель Вільнотерешківської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. І.М.Волочая Новознам’янської сільської ради
-          Синьоока Вікторія Олегівна, учитель Потоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кременчуцької районної ради
Згідно діючого Положення серед випробувань, які довелось пройти конкурсантам, були такі:
1.      Урок
2.      Методичний експромт
3.      Проєкт
4.      Практична робота
5.      Тестування
У ході змагань учасниці продемонстрували педагогічну майстерність, уміння адаптувати власну педагогічну ідею (методи та прийоми роботи) до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів, уміння проєктувати дослідницько-пошукову діяльність учнів, рівень знаннєвої професійної компетентності, вміння обирати оптимальні шляхи вирішення педагогічних ситуацій.
Конкурс «Учитель року» має свою специфіку: він має переможців, але не має переможених, бо участь в конкурсі – це вже перемога. Це той конкурс, на якому панує атмосфера взаємопідтримки та доброзичливості.
Одноголосним рішенням журі переможцем конкурсу вибрано учителя початкових класів опорного закладу «Пришибський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Галата Тетяна Василівна, якій бажаємо достойно представити Кременчуцький район на обласному етапі.
По закінченню конкурсу всім учасницям вручено подяки від методичного кабінету відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Кременчуцької РДА та цінні подарунки від Кременчуцької профспілкової організації працівників освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар