вівторок, 26 вересня 2017 р.

Тренінг для вчителів “Основи алгоритмізації та програмування”

З метою ґрунтовної підготовки учителів до викладання інформатики в 9 класах 25 вересня 2017 року на базі Потоківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кременчуцької районної ради районним методичним кабінетом (методист Вишневська Поліна Іванівна) було організовано проведення тренінгу “Основи алгоритмізації та програмування”. До спільного проведення тренінгу, крім учителів інформатики загальноосвітніх навчальних закладів Кременчуцької районної ради, долучились учителі шкіл об’єднаних територіальних громад: Новознам’янської, Пришибської та Омельницької.
Учасники заходу зосередили свою увагу на LAZARUS – вільному середовищі розробки програмного забезпечення для компілятора Free Paskal Compiler та методиці використання його для навчання школярів програмуванню.

Провели тренінг учителі інформатики: Брусник Наталія Володимирівна з Білецьківського НВК, Падалка Наталія Леонідівна з Омельницького ліцею та Маляренко Валентина Павлівна з Рокитненського НВК, які пройшли підготовку за програмою районних тренерів на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського. А педагогічний колектив Потоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Свеколкіна Валентина Володимирівна, учителі Болдир Ольга Олександрівна та Ухналь Людмила Дмитрівна) забезпечили належні умови для навчання вчителів. Щиро дякуємо!




Немає коментарів:

Дописати коментар